“El Centre de Congressos del TecnoCampus participa, com a membre del Catalunya Convention Bureau, al Meet Catalunya, la trobada de turisme de reunions més important de Catalunya, que enguany va tenir lloc el dimecres 26 de juny a l’Hotel Camiral de Caldes de Malavella.”

El Meet Catalunya és un esdeveniment biennal organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, enfocat al turisme de reunions, que ofereix al sector català la possibilitat de reunir-se amb múltiples buyers internacionals en només un dia. En aquesta edició TecnoCampus va aconseguir agendar 17 reunions per poder presentar la seva candidatura a través dels espais de reunions i congressos.

Els compradors participants se seleccionen curosament i són convidats pel Catalunya Convention Bureau a través de les oficines a l’exterior de l’Agència Catalana de Turisme.

Aquesta edició ha estat dedicada a la sostenibilitat, reflectint el compromís com a regió amb la responsabilitat mediambiental i la planificació conscient d’esdeveniments.

Durant el Meet Catalunya, s’han dut a terme diverses activitats com workshops, visites de familiarització, networking, presentacions i conferències.

L’objectiu principal del Meet Catalunya és promocionar Catalunya com a destinació turística i facilitar l’intercanvi de coneixements i experiències entre professionals del sector, contribuint al desenvolupament i enfortiment de la indústria turística a la regió. TecnoCampus esdevé un pol d’atracció indiscutible per l’ecosistema que conforma, amb els seus espais de reunions i congressos, pretén ser un catalitzador de noves oportunitats empresarials que permetin deixar llegat al territori.