Un Centre de Congressos de reconegut prestigi, amb excel·lents connexions i
situat al costat del mar

El Centre de Congressos TecnoCampus és un símbol per a la trobada del talent a la costa de la mediterrània europea.

La seva localització al parc TecnoCampus, radar d’innovació i creació d’empresa, dota al Centre de Congressos d’un ecosistema perfecte per a l’estimulació del talent  empresarial i la provocació del seu esperit emprenedor.

Ubicat a primera línia de mar, en un marcat ambient mediterrani, on la universitat i l’empresa troben la seva conjunció perfecta, el Centre de Congressos TecnoCampus ofereix el context òptim per a la celebració de tota mena d’esdeveniments.

Esdeveniments de primer nivell al Foyer. Màxima polivalència.

El Foyer és un espai de disseny extraordinari, on la llum natural forma part de l’estratègia arquitectònica de l’espai. Pot donar cabuda a diversitat d’esdeveniments, exposicions, fires, congressos i banquets. Disposa de l’equipament tecnològic necessari per donar resposta a les més altes exigències.

Més de 10 anys d’experiència

El TecnoCampus aporta notorietat i professionalitat en la realització d’esdeveniments.

Sales modernes, atractives i totalment equipades

Reunions empresarials, formacions, xerrades, ponències. Versatilitat en el servei per tota mena d’esdeveniments.

Els espais congressuals del TecnoCampus estan preparats per aportar solucions personalitzades pel teu esdeveniment en un entorn únic

Ubicació privilegiada

Està localitzat en una zona privilegiada a primera línia del mar, en un Parc Tecnològic amb el prestigi de la Universitat Pompeu Fabra

Equipaments de reconegut prestigi

Disposa de tota mena d’equipaments, serveis complementaris, tecnologia i suport en tots els aspectes logístics per a tota mena d’esdeveniments.

Excel·lents connexions, al costat de Barcelona i del mar

Bona xarxa de comunicacions i fan el seu accés fàcil i còmode, tant en transport públic com en vehicle privat.
AUDITORI TecnoCampus

Solucions personalitzades per esdeveniments

Actes o reunions d’empresa, Formacions per empresa, Presentació de productes, Convencions, Congressos, Conferències, Fires, Exposicions, Càtering,  Premis, Esdeveniments esportius, Viatges d’incentiu, Team building, Tallers, Workshops, Localització per la indústria cinematogràfica i audiovisuals de televisió.

Contacta amb nosaltres:

13 + 3 =