La humanització de la intel·ligència artificial centrarà la propera edició del Startup Grind Tech Summit, que es celebrarà els dies 29 i 30 de maig de 2024 al Centre Moral i Cultural Poblenou, a Barcelona, i al TecnoCampus.

Startup Grind Tech Summit és una plataforma on emprenedors, inversors i apassionats de la tecnologia convergeixen per explorar les últimes tendències i desenvolupaments en el món tecnològic. El seu enfocament principal és l’emprenedoria i les noves tendències com la Intel·ligència Artificial, però en aquesta edició vol donar protagonisme també a la intel·ligència humana.

En aquest sentit, al llarg de l’esdeveniment també es tocarà el tema de l’impacte que la IA té en el món de l’empresa i es mostraran exemples de com els emprenedors la incorporen en els seus projectes. Al llarg de dues jornades, l’esdeveniment oferirà aquest any una àmplia gamma d’activitats que inclouen xerrades informals, taules rodones i una Pitch Competition.

El dia 30 de maig, l’auditori del TecnoCampus acollirà els actes principals, i es convertirà així en l’epicentre de la innovació i l’emprenedoria tecnològica. Les diverses xerrades i taules rodones abordaran temes com l’ètica tecnològica, el futur del treball i la intersecció entre la humanitat i la tecnologia. A més, els assistents podran gaudir d’una zona de networking, estands d’exposició i múltiples oportunitats per establir noves connexions.

Registra´t i obtindràs una entrada amb descompte!