“Nova Pantalla” és la primera gran exposició dedicada en la seva totalitat a la trajectòria i el moment actual de la indústria del videojoc a Catalunya. El seu objectiu és apropar a tots els públics el procés de creació que hi ha darrere d’un videojoc, donar a conèixer els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d’èxit internacional fetes pels estudis catalans.

El director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa López, us convida a la inauguració, el proper 12 de juny a les 12:00h, al Foyer del centre de congressos del TecnoCampus, l’exposició ‘Nova Pantalla’, sobre l’ecosistema del videojoc català. Durant la inauguració es durà a terme una visita comentada per un dels comissaris de l’exposició, Marc Angrill Jordà.

Es tracta d’una mostra itinerant organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que es va poder veure per primer cop al Palau Robert de Barcelona.

L’exposició es podrà veure al TecnoCampus fins al 28 juny. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 8 a 22 h. i els dissabtes de 8 a 14 h.